Vanzelfzaamheid


Vanzelfzaamheid is een locatieproductie dat podiumkunst, film, muziek, beeldende kunst en het ritueel van samen eten, mengt tot een totaalbeleving.

Het is een samenwerking tussen Theater Stap, DeRUIMTE, Oogst, Vzw Special Art Foundation en beeldend kunstenaars Bart Vankrunkelsven en Lebuïn D’Haese.

Samen zoeken ze naar bijzondere locaties die de potentie hebben om het bevreemdende van deze productie te versterken. De locatie wordt meteen ook een medespeler waar de anderen rekening mee moeten houden. Het scenario van de avond past zich aan aan de ruimte waar ‘vanzelfzaamheid’ zich afspeelt.

Vanzelfzaamheid is geen productie die toelaat om in een brochuretekst omschreven te worden. Er wordt dan ook niet echt een verhaal vertelt, het verhaal wordt beleefd door de deelnemers.

Wie een ticket koopt voor deze productie heeft een toegangsbewijs voor een bijzondere ervaring die zeker een indruk zal nalaten en misschien zelfs de aanleiding zou kunnen zijn tot nieuwe inzichten.

Op 15 en 16 maart kan ‘vanzelfzaamheid’ beleefd worden in het kasteel Wissekerke te Bazel, een locatie die een meer dan volwaardige medespeler kan genoemd worden voor ‘vanzelfzaamheid’.

De beleving begint stipt om 19 uur en reserveren is, o.a. door het beperkt aantal mogelijke deelnemers, zeker noodzakelijk.

Vanzelfzaamheid is een voorstelling die alle zintuigen voedt.

Prijs: €20 per persoon

Praktisch

Datum: 15 & 16 maart 2019
Startuur: Stipt om 19u00

Kasteel Wissekerke

Koningin Astridplein 17
9150 Bazel

Prijs: €20*
*Voeding voor alle zintuigen inbegrepen

Inschrijven

[NEXForms id=”1″]